Forside
Priser
Pleje og rengøring
Betingelser
Mail os

Gulvsliberne v/Morten J. Feddersen - tlf. 3095 3737 - Cvr. nr. 25177088

Pleje og rengøring

Vores anbefalinger til daglig rengøring og vedligeholdelse

Ludbehandlede gulve
Efter behandling og inden gulvet tages i brug, anbefaler vi at gulvet vaskes med en fed blanding af sæbespåner eller trip trap sæbe. Daglig rengøring og vedligeholdelse.
Bør støvsuges ofte, således at skidt, sandkorn og lignede ikke trædes ned i gulvet og laver ridser.
alle rum hvor der skal behandles gulve, skal gulvene være ryddet.

Lakerede gulve
Undgå at bruge vand eller rengøringsmidler den første uge. Daglig rengøring og vedligeholdelse.
Støvsugning eller vask med rent vand tilsat et neutralt rengøringsmiddel. Anvend hertil en hårdt opvredet klud. Indflytningsklart: Lettere møbler kan flyttes ind efter et døgn. Ca. 6-8 timer efter behandling må gulvet anvendes. Vent mindst 2-5 døgn med tungere møbler.

Olie behandlede gulve
Ved nyoliering må gulvet ikke vaskes den første 1 uge. Daglig rengøring og vedligeholdelse. Bør støvsuges ofte, således at skidt, sandkorn og lignede ikke trædes ned i gulvet og laver ridser, Vaskes med pleje og vedligeholdelse produkter til oliebehandlet gulve, brug så lidt vand som muligt. Ca. 8 – 10 timer efter behandlingen må gulvet anvendes.

Generelt
For at skåne trægulve anbefales det at anvende filtpropper under stole- og bordben. Kontorstole bør udstyres med egnede hjul til trægulve, og det anbefales at udlægge akrylplader under kontorstole. Vær meget opmærksom på blomsterkrukker, vaser og lignende, som placeres direkte på trægulve. Hvis du ikke er helt sikker på, om de er tætte i bunden, bør du anbringe dem på en opsats, så direkte kontakt med gulvet undgås. Løse tæpper, måtter m.m. bør ikke udlægges på gulvet før 2-3 uger efter gulvlægning eller behandling. Stop snavs, fugt, skidt m.m., før det når ind på trægulvet. Anvend derfor måtter ved indgangspartier.